top of page

Pukujen pohjamallit

Design kisapuvuillani ei ole tiettyjä pohjamalleja, jos kaipaat valmiiksi suunniteltuja malleja tsekkaa Basic collection! Jokainen design puku tehdään mittatilauksena asiakkaan toiveita kuunnellen! Jokaista tilausta varten teen malli piirrustuksen mukaillen lajille ominaisia sääntöjä. Näin varmistan että puvustasi tulee juuri unelmiesi mukainen!

Sadette wear koristeet ja kankaat

Paljonko puku maksaa?

Hinta riippuu paljon puvun designista ja käytetyistä kankaista, kaikkien kisapukujen lähtöhinta on 140€+ toimituskulut. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa kurkkaa tätä!

Mikä on lähtöhinta?

Tämä on puvun vähimmäis hinta.

Mitkä asiat vaikuttavat hintoihin?

Pääasiassa pukujen hintoihin vaikuttaa kaksi asiaa: materiaalien hinta ja puvun monimutkaisuus. Yleisesti lasken pukujen hinnat alla olevien kohtien mukaisesti. (Ilmoitan jokaisen puvun hinnan erikseen suunnittelun yhteydessä). Isommille ja pienemmille strasseille määritellään hinta erikseen (alla oleva hinta koskee yleisimpiä kokoja ss16, ss20)

Price chart Sadette Wear

Esimerkki

Tämän tyyppisen puvun hinnaksi tulisi: 210€

Tämä hinta sisältää:​​

  • Suunnittelu ja mittaus työn, lycra halterneck topin, shortsit ihonvärisellä vuorituksella sekä bikini soljet takana 140€

  • 1 grossi strasseja (n. 144pcs.) ss16 1€

  • Yhteensä neljä eri väristä mesh osiota 60€

Example costume Sadette Wear

Värit ja kangasvaihtoehdot

Tilaan kankaat erikseen jokaista tilausta varten. Tilauksen yhteydessä kyselen hieman toiveita ja mallikuvia joiden mukaan toimitan teille kankaiden värivaihtoehdot valittavaksi.

bottom of page