top of page

Paketit

Tilatessasi muista mainita minkä paketin valitset, ja mikä väri sinulla olisi mielessä. Tämän jälkeen lähetän kangasvaihtoehtoja valittavaksi toiveidesi mukaan. Tilaan kankaat aina toiveiden mukaan, joten vaihtoehtoja on paljon! (Ps. jos löydät Instagramistani tai kuvagalleriasta puvun, jonka kankaasta pidät, saattaa sitä olla edelleen varastossa!)

Basic

Tykkäätkö pitää asiat simppelinä? Tämä vaihtoehto on kuin sinulle tarkoitettu! Tavallinen lycra pohja, monia värivaihtoehtoja! Nämä puvut toimivat erinomaisina pohjina koristeluun ja harjoitteluun. Jos et ole vielä valmis investoimaan kalliimpaan pukuun, tämä vaihtoehto on juuri sinulle!

99€

Shiny

Haluatko tehdä puvustasi extra spesiaalin? Tämä vaihtoehto on juuri sinulle! Pääset valitsemaan pohja kankaan kauneimmista kiiltävistä-, kuviollisista- ja sametti kankaista! Näistä monista vaihtoehdoista, löydät varmasti sen mitä olet etsimässä! 

115€

Pukujen pohjamallit

Jokaiseen pakettiin tarjoan nämä design vaihtoehdot

Topit

  1. Halterneck

  2. Painijanselkä toppi (loistava lapsille)

  3. Toppi spagetti olkaimilla

Shortsit

   1. Basic fit (Täydellinen vaihtoehto kilpailemiseen)

   2. Korkeavyötäröinen fit

Lisä vaihtoehdot

Haluatko lisätä jotain extraa? Tässä vaihtoehtoja!

Halterneck

  • Olkaimet: Lisää jopa 6 olkainta pukuusi!  +5€/kpl

  • Strassit: Lisää hieman kimalletta pukuusi valitsemasi värisillä strasseilla. Tee puvustasi spesiaali! +5€/per design

Painijanselkä toppi

  • Strassit: Lisää hieman kimalletta pukuusi valitsemasi värisillä strasseilla. Tee puvustasi spesiaali! +5€/per design

Toppi spagetti olkaimilla

  • Build-in bra: (Toppi rakennetaan liivien päälle, jonka takia puvun takaosa muuttuu hieman. Lopullinen takaosa, tulee näyttämään samanlaiselta kuin halterneck mallissa. Taakse lisätään myös klipsit helpottamaan päälle pukemista!) +15€

  • Strassit: Lisää hieman kimalletta pukuusi valitsemasi värisillä strasseilla. Tee puvustasi spesiaali! +5€/per design

  • ​Lisä olkaimet: Lisää tupla olkaimet pukuusi  +10€

  • Criss-cross selkäosa: Ilmaiseksi!

Viimeinen juttu!

Tehdäksesi tilauksen, lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse: sagasorders@gmail.com tai Instagramissa @sagas_designs

Kun tilaat Basic setin, lähetän sinulle mittausohjeet ja kangasvaihtoehdot. Nämä ohjeet sisältävät tiedot, joita tarvitset lapsesi tai itsesi mittaamiseen! Basic tilauksissa en tarjoa mittaus palvelua.

 

Basic-sarjoille tarjoan vain maksun yhdessä erässä (Maksulla varmistat paikkasi kalenterissamme). Postikulut lisätään kokonaishintaan. Sovitusta varten olet tervetullut studiolleni Järvenpäälle, tai voin lähettää sinulle pukusi postitse. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.