top of page

Toimitusehdot

Yleistä:

 • Saga´s Designs, y-tunnus: 3209277-1, osoite: Arolantie 8, 04410 Järvenpää; myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen nettisivuiltamme tai muissa vastaavissa tilaus tilanteissa.

 • Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 12.05.2021 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Voit ottaa yhteyttä:

Sähköpostilla: sagasorders@gmail.com

Yhteydenotto lomakkeella

@sagas_designs - Instagram sivuilla

Tuotteet ja tuotehinnat

 

 • Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät Alv 24%

 

 • Mittatilauksena tehtävät tuotteet tehdään aina asiakkaan toiveiden pohjalta, valituista materiaaleista. Mittatilaustuotteiden hinnat määräytyvät työn määrän ja tarvittavien materiaali kustannusten avulla.

Tilaaminen:

 • Ota yhteyttä, kerro millainen puku sinulla on mielessä, lähetä inspiraatio kuvia ja kerro toiveistasi mahdollisimman tarkasti!

 • Piirrän malli version toiveittesi pohjalta ja lähetän sen sinulle hyväksyttäväksi. Ei hätää jos mallikuva ei ole mielestäsi täydellinen, tässä vaiheessa muutokset vielä onnistuu ennen puvun ompelemista. Kerro rohkeasti jos jokin kohta mietityttää, tai tahdot ottaa pois tai lisätä pukuun jotain.

 • Kun malli on hyväksytty, alan etsimään kankaita puvun valmistukseen. Kankaat tilataan aina toiveiden perusteella, jonka takia minulta itseltäni ei löydy kangas valikoimaa valmiina. (Jos näet mm. Instagramissa tuotteen, josta tykkäät on hyvin todennäköistä että kangasta löytyy edelleen varastosta!)

 • Muistathan että mittatilaus pukujen valmistus vie aikaa! 

Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

Toimitus:

 • Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Maksutavat:

 • Maksutapoina käyvät Mobilepay, käteinen ja pankkisiirto​

 • Kaikki sivuilla ilmoitetut hinnat ovat lopullisia - Toimituskulut eivät sisälly hintoihin!

Asiakas voi valita maksaessaan:

 1. Maksu yhdessä erässä (100%)​​ (Tämä vaihtoehto käytössä jos puvun sovitukset toimivat postin välityksellä tai tilaa Basic Collectionista)

 2. Maksu kahdessa erässä (50-50%), (Tämä vaihtoehto käytössä vain jos sovitukset onnistuvat henkilökohtaisesti pääkaupunkiseudulla).

Ennen jokaisen design tilauksen aloitusta pyydämme 50% tuotteen lopullisesta hinnasta ja loput 50% (valittavana vain vaihtoehdossa 2). ennen puvun toimittamista. Vaihtoehdossa 1. sekä Basic Collectionista tilatessa 100% maksusta tulee olla suoritettuna jotta valmistusprosessi voidaan aloittaa. Postikulut lisätään lopulliseen hintaan. Asiakas vastaa itse takaisin postituksesta aiheutuvista kuluista.

Mittatilaustyö:

 • Mittatilaustöiden täydellinen istuvuus varmistetaan vähintään yhdellä sovituksella puvun tuotannon aikana. Tämän takia suosittelenkin, että sovitukset toteutetaan henkilökohtaisesti.​

 • Asiakkaalla on mahdollisuus toimittaa mittansa myös sähköpostilla. Tässä tapauksessa otat täyden vastuun mittojen tarkkuudesta ja valinnoista kaikissa tapauksissa. Toimitan asiakkaalle tilauksen yhteydessä tarvittavien mittojen taulukon, jos mittoja ei oteta paikanpäällä. Suosittelen kuitenkin, että mitat otetaan ammattilaisella. Saga´s Designs ei vastaa asiakkaan mittavirheistä tilauksessa tai virheellisesti ilmoitetuista mittatuloksista.

Kiireelliset tilaukset:

 • Muistathan mainita tilausta tehdessäsi, jos puku tarvitaan tiettyyn päivämäärään mennessä!

 • Kiireellisissä tilauksissa ota erikseen yhteyttä sähköpostilla! Jokainen tilaus katsotaan tapauskohtaisesti - tämä johtaa erilliseen hinnoitteluun ja uuteen toimitusaikaan

Viivästykset:

 • Kun tuote on lähetetty asiakkaalle, Saga´s Designs ei vastaa tuotteen myöhästymisestä. Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan postin kulkuun emmekä muihin juhlapyhien takia aiheutuneisiin viivästyksiin.

 • Jos tuote kuitenkin myöhästyy meidän tai muun kolmannen osapuolen takia, pyrimme ilmoittamaan siitä pikaisesti asiakkaalle.

 • Saga´s Designs ei ole vastuussa tuotteen myöhästymisestä aiheutuvista suorista tai epäsuorista taloudellisista vahingoista.

Peruutukset:

​Huomioithan että mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole hyvitys-, palautus- tai peruutusoikeutta!

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet:

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa meille ja kuljetusyhtiölle, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.
 

Korjaukset ja muutokset:

Ennen kuin lähetät tuotteen takaisin, ilmoita meille mitä muutoksia ja korjauksia toivot. Korjaus- ja muutosmaksut ovat tapauskohtaisia.
Asiakas on velvollinen maksamaan kaikki palautusmaksut ja uudet lähetysmaksut.

Kun lähetät tuotteen takaisin meille, paketoithan sen huolellisesti. Vahingot jotka tapahtuvat palautuksen aikana eivät ole meidän vastuullamme ja tuovat lisäkuluja korjauksiin. Jos vastaanotamme vahingoittuneen tuotteen, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaalle ja kuljetusyhtiölle.

Oikeudet:

Saga's Designs pidättää kaikki oikeudet pukujen malleihin, luonnoksiin ja suunnitelmiin. Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää suunnitelmia tai malleja muissa tuotannoissa ilman erillistä sopimusta.

Saga's Designs pidättää oikeudet käyttää kuvia, videoita tai muita taltiointeja puvuista ja niiden käytöstä markkinointia ja mainontaa varten.

Saga´s Designs pidättää oikeuden käyttää ja kopioida asiakkaille suunniteltuja malleja muissakin projekteissa.

Pukujen puhdistaminen ja huolto:

Annamme asiakkaalle ohjeet asun puhdistamiseen ja huoltamiseen tarvittaessa. Jos olet epävarma, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, neuvomme kysymyksissä mielellämme. Lähtökohtaisesti kaikki puvut tulisi pestä käsin.

Saga´s Designs ei ole vastuussa rakenteellisista-, väri-, nukkaantumis-, kutistumis- tai muista vahingoista jotka johtuvat vääränlaisesta puhdistamisesta, huollosta tai käytöstä.

Arvonlisävero:

Kaikki hintamme sisältävät ALV 24%

Tilaamalla hyväksyt toimitusehdot.

bottom of page