Etusivu Uutuudet Tarjoukset Oma asiakastili Yhteydenotto
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat

Toimitusehdot / Sadette

Tilaaminen/Toimitusehdot
 
Tilaukset tehdään verkkokaupan kautta. Sähköpostitse voi kysellä tuotteista ja jättää tilauksen, jonka ohjaamme maksamaan verkkokaupan kautta tai tilille. Myös noutotuotteet tilataan verkkokaupan kautta ja ne voi kätevästi maksaa samalla haluamallaan maksuvaihtoehdolla.
 
 
Maksutavat 

Ostokset voi maksaa pankkien verkkomaksupainikkeilla, pankki- tai luottokortilla tai ennakkolaskulla sekä Jousto laskulla tai osamaksulla. Noutotilauksissa maksun voi myös suorittaa valmiiksi verkkokaupassa (yleisin tapa), ja noutaa sovittuna ajankohtana.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää turvallisesti maksusi meille maksaessasi pankkipainikkeilla, pankki- tai luottokortilla tai Joustolla verkkokaupassamme. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Tilaus toimitetaan normaalisti 1-3 seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta tai maksun kirjautumisesta tilille. Poikkeuksena ennakkotilaustuotteet toimitetaan erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Jos et saa noin tunnin kuluessa tilausvahvistusta, otathan yhteyttä!

Poikkeavat toimitusajat (esim.juhlapyhät) ilmoitetaan aina kaupan etusivulla. Kesäkuukausina (koululaisten lomakaudella) tuotteet lähetetään noin 1-5 arkipäivän aikana tilauksestasi.

 

Jousto lasku ja Osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. 

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –v
erkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Tuotteiden nouto

Noutotuotteet tilataan normaalisti verkkokaupan kautta, ja ovat varattuna seitsämän vuorokauden ajan. Aina ennen noutoa otetaan yhteyttä noutoajan sopimiseksi. Tuotteet voidaan maksaa kätevästi etukäteen Checkoutin välityksellä verkkopankkipainikkeilla, pankki- ja luottokortilla, Jousto laskulla tai osamaksulla, jolloin nouto on nopeaa ja vaivatonta. Jos haluat maksaa noudon yhteydessä, valitse kassalla ennakkolasku, jolloin maksuvälineeksi käy käteinen (tasaraha), sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Tuotteet noudetaan 7vuorokauden kuluessa keskiviikkoisin klo 18-20 välillä. Ilmoitamme noutoajan poikkeuksellisista muutoksista verkkokaupan etusivulla. Jos olet estynyt noutamaan tuotteita keskiviikkona klo18-20 välillä, ota yhteyttä ennen tilaustasi ja sovi noutoaika whatsapp viestillä tai sähköpostitse. Viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin nouto EI ole mahdollista. Noutopiste sijaitsee Länsi-Vantaalla, Martinlaaksossa, osoitteessa Lintukallionrinne 3c.

Kesäkuukausina ja koululaisten lomaviikoilla nouto ei aina ole mahdollista, jolloin varmistathan kiireellisissä noudoissa ennen tilaustasi noutoajankohdan!

Jos tilauksesi saapuu 1-2 vuorokauden päästä seuraavasta noutoajasta, muistathan varmistaa, että tilaamasi tuotteet ehditään keräillä ennen noutoaikaa.


Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta, tai voit myös noutaa tuotteet erikseen sovittuna ajankohtana. Tuotteet lähetetään normaalisti 1-3 seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta tai maksun kirjautumisesta tilille. Poikkeavat toimitusajat (esim.juhlapyhät) ilmoitetaan yleensä kaupan etusivulla. Kesäkuukausina ja koululaisten loma-aikoina tuotteet lähetetään noin 1-5 arkipäivän aikana tilauksestasi.

Voit valita tilauksen teille sopivaan smartpost-automaattiin tai postin toimipisteeseen tai kirjeenä. Tällöin tilaus toimitetaan postin kautta, edullisinta tapaa käyttäen, joko kirjeenä tai useampana kirjeenä (2lk) tai vaihtoehtoisesti smartpost-pakettiautomaatista valitsemaasi automaattiin tai lähimpään postin toimipisteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden valita toimituksen myös Matkahuollon lähipakettina.

Kirjeitse voit tilata vain ohuita, alle 3cm C4-kirjekuoreen (1-3kpl) mahtuvia tuotteita, esimerkiksi Tiskirätit, pesulaput, Siteet, Karitsanvilla, Taskuvaipat, Tiimaimut ja muut ohuet käsityötuotteet. Katso tuotemääristä esimerkit alta "Toimitus- ja Käsittelykulut" -osiosta.

Ekologisia puhdistus-, hygienia ja ihonhoitotuotteita ei valitettavasti mahdu toimitettavaksi kirjeitse (poikkauksena Eco Cosmetics huulirasva ja Palashampookukka).

Pyrimme mainitsemaan myös tuoteteksteihin erikseen, jos tuote on liian painava tai suuri toimitettavaksi kirjeitse. Jos jokin toimitusvaihtoehdoista ei sovi teille, siitä on otettava yhteyttä ennen tilaamista ja sovittava toimitusmaksu erikseen.

Normaalista toimitusajasta poiketen toimitamme ennakkotilaustuotteet erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Käytämme yrityksen luonteen mukaisesti myös mahdollisuuksien mukaan siistiä kierrätyspakkausmateriaalia, kuten pahvirasiat ja pahvilaatikot. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa.

Käytämme ekologisista syistä verkkokaupasta tilatessa sähköisesti toimitettuja kuitteja. Kuitenkin käteiskaupassa, kuten noutotilauksissa asiakkaalle annetaan ostoksien yhteydessä kuitti paperitulosteena ja tuolloinkin pyydettäessä toimitamme kuitin sähköisesti. Toimitamme tilattujen tuotteiden mukana paperitulosteisen kuitin, jos siitä on mainittu erikseen lisätiedoissa tilauksen yhteydessä. Voimme toimittaa pyydettäessä myös sähköpostitse erillisen PDF-kuitin tilausvahvistuksen lisäksi.

Lähetämme tuotteet mahdollisimman nopeasti myös ruuhkatilanteissa, jonka vuoksi aina tilausten käsittelystä ja toimitukseen siirtymisestä ei välttämättä tule erillistä ilmoitusta reaaliajassa sähköpostiinne. Voit lähettää tarvittaessa tilauksen tilaa koskevat kysymykset sadette.kauppa@gmail.com tai yksityisviestillä, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti! Valtaosa tilauksista pakataan ja toimitetaan 1-2arkipäivän sisään niiden saapumisesta! Tuotteet keräillään ja pakataan jo yleensä samana arkipäivänä.


Postin kautta kulkevien pakettien noutoaika on vain 7vuorokautta

Postipaketit ja Postin automaattien kautta toimitettavat lähetykset on noudettava viikon kuluessa tai ne palautuvat lähettäjälle. Jos asiakas jättää noutamatta viikon kuluessa lähetyksen, niin posti palauttaa tuotteet meille. Uudelleen lähetyksestä on maksettava uudet toimitusehtojemme mukaiset toimituskulut. Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteet noutamatta lähetystä, siitä on ilmoitettava meille ja noutamatta jääneestä tilauksesta asiakkaalle koituu vähintään 14,95e. Tästä tarkempaa tietoa kohdassa "tuotteiden palauttaminen".

 

Toimitus- ja käsittelykulut

Verkkokauppamme lisää tilauksen toimitus- ja käsittelykulut automaattisesti tilauksen tuotteiden loppusumman ja valittavan toimitustavan mukaisesti. Yli 120 euron kertatilauksesta emme peri toimituskuluja ja yli 120 euron tilaus toimitetaan pakettina joko Smartpost automaattiin tai Postin toimipisteeseen. Voit myös noutaa tuotteet 7vrk kuluessa erikseen sovittuna ajankohtana.

Valitessasi tilauksesi toimituksen "Smartpost pakettiautomaattiin", voit valita paketin lähetettäväksi valikosta teille sopivaan automaattiin ja tällöin toimitusmaksu on 1-120euron tilauksiin 6,95euroa ja yli 120 euron tilauksiin 0,00 euroa.

Valitessasi tilauksesi toimituksen "Postin toimipisteeseen", toimitamme paketin lähimpään toimipisteeseen ja tällöin toimitusmaksu on 1-120euron tilauksiin 6,95 euroa ja yli 120 euron tilauksiin 0,00 euroa.  Toimitamme paketit pääosin postin automaattia käyttäen.

Valitessasi tilauksesi toimituksen "Matkahuollon Lähellä-pakettina" on toimitusmaksu on 1-120euron tilauksiin 6,95 euroa ja yli 120 euron tilauksiin 0,00 euroa. 

Valitessasi vaihtoehdon "Toimitus Kirjeenä" toimitamme kirjeitse tuotteet, jotka mahtuvat yhdestä kahteen tai kolmeen alle 3cm paksuun kirjeeseen pehmusteineen alla olevan taulukon mukaisin hinnoin. Kirjeenä toimitamme esim. kestositeitä, taskuvaippoja, tiimaimuja ja muita pieniä tuotteita. Jos tilaamasi tuotteet ei mahdu kirjeitse n. kahteen C4-kirjekuoreen, niin toimitamme tuotteet pakettina ja alle 40euron tilauksissa otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja toimitamme ennakkoon maksettavan pakettihinnastomme mukaisen laskun (smartpost tai postin toimipiste 6,95e).

Mikäli yli 40euron kirjetilauksen tuotteet eivät mahdu kirjeenä, niin toimitamme tuotteet pääosin ilman ennakkoilmoitusta asiakkaan osoitetta lähellä olevaan Postin automaattiin tai jossain tapauksissa Postin toimipisteeseen tai Matkahuollon kautta. Emme palauta asiakkaalle mahdollisia ylimääräisiä toimituskuluja, mikäli joudumme vaihtamaan kirjetoimituksen pakettitoimitukseksi. 

Esimerkkimääriä: Kirjeitse kulkee 6kpl taskuvaippoja kahtena/kolmena kirjeenä, kun taas yövaippoja kirjeitse toimitetaan maksimissaan 1kpl. Pienempiä siteitä tai vaikkapa pesulappuja taas kirjeitse mahtuu kulkemaan jopa 10-20kpl!

Valitessasi kirjetoimituksen, pidätämme oikeuden toimittaa suuremmat tuotemäärät ja liian suurikokoiset tuotteet postin kautta pakettina smartpost-automaattiin tai postin toimipisteeseen (tai joissain tapauksissa matkahuollon kautta). Jos jokin yllä mainituista vaihtoehdoista ei sovi teille, siitä on otettava yhteyttä ennen tilaamista ja sovittava kanssamme teille sopivasta tavasta toimituskulut erikseen.

 

Verkkokauppamme Posti/Toimituskulut 21.05.2018 alkaen;
 
Valitessasi tilauksen Kirjeenä, toimituskulusi on seuraavat;
HUOM! Pyrimme mainitsemaan jokaisen tuotteen kohdalla selkeästi, jos sitä ei voida toimittaa kirjeitse. Jos asiakas valitsee kuitenkin liian suurikokoisia tuotteita toimitettavaksi Kirjeenä, tilaus vaihdetaan toimitettavaksi pakettina ja toimitus viivästyy tarkistuksen vuoksi. Jos toimituskulujen loppusumma on tällöin alle 6,95euroa, niin toimitamme asiakkaalle sähköpostitse laskun yli menevistä toimituskuluista.
 
Valitessasi tilauksen Kirjeenä toimituskulusi on seuraavat;
Tilauksen loppusumma     Posti/toimituskulut
0€ - 19,99€     .................................... 3,50 €
20€ - 39,99€   .................................... 6,95 €
40€ - 119,99€ ..................................... 8,95 €
120e ylittäviä tilauksia ei toimiteta kirjeenä, vaan tilaus toimitetaan VELOITUKSETTA joko postipakettina automaattiin tai Postin toimipisteeseen.
 
Valitessasi tilauksen Smartpost automaattiin tai Postin toimipisteeseen toimituskulusi on seuraavat;
Tilauksen loppusumma  Posti/Toimituskulut
0€ - 119,99€ ....................................   6,95
yli 120€ ......................................... ei veloiteta posti/toimituskuluja
 
Valitessasi tilauksen Matkahuollon Lähipakettina toimituskulusi on seuraavat;
Tilauksen loppusumma  Posti/Toimituskulut
0€ - 119,99€ ....................................   6,95
yli 120€ ......................................... ei veloiteta posti/toimituskuluja

Valitessasi tilauksen Postitse ja Kotiinkuljetus-lisäpalvelulla toimituskulusi on seuraavat;
Tilauksen loppusumma  Posti/Toimituskulut
0€ - 119,99€ ....................................   6,95€ + 11€ = 17,95€
yli 120€ ......................................... 11€
Kotiinkuljetuksen saat valitsemalla ostoskoriisi Kotiinkuljetus Lisäpalvelun ja valitsemalla kassalla "Toimitus Postitse", jolloin ostoskori päivittää automaattisesti loppusumman mukaan yllä mainitut postikulut.

 

Pitädämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Manner-Suomen alueelle.

 

Toimitusaika
 
Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluttua maksetun tilauksen saapumisesta tai maksun kirjautumisesta tilillemme. Kesäkuukausina koululaisten lomakaudella on poikkeustoimitusaika 1-5 arkipäivää. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi, heti tuotteiden keräilyvaiheessa. Poikkeuksena ennakkotilaustuotteet toimitetaan
erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

 

Tuotteen palautus/vaihto

Vastaamme aina myymiemme tuotteiden laadusta, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos huomaat tuotteessa virheen tai puutteita. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista on aina ilmoitettava ja sovittava kauppiaan kanssa etukäteen, jotta lähetämme tarvittavan osoitteen ja tarkemmat ohjeet koskien tuotteiden palautusta/vaihtoa. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta sadette.kauppa @ gmail.com , tai puhelimella numerosta 0504135416. Saat meiltä tarkemmat ohjeet palautukseen sähköpostitse.

Myymillämme hygieniatuotteilla (mm. pesuaineet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet) ei ole palautusoikeutta, jos tuotteet on avattu ja otettu käyttöön tai jos niitä on kokeiltu. Myös kestositeet ovat henkilökohtaisia hygieniatuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta, jos lähetys on avattu. Käsin valmistettuja kestositeitä ei pakata yksittäin, kuten ei vaippojakaan, joten kestositeitä sisältävät lähetykset on palautettava pakettia avaamatta, mikäli niitä haluaa palauttaa. Määrämittaan asiakkaan toiveiden mukaisesti leikatuilla kankailla, tarroilla ja kuminauhoilla ei ole palautusoikeutta, eikä tilausta voi perua tuotteiden leikkaamisen jälkeen.

Sovellamme kuluttajansuojalain mukaista 14 vuorokauden palautusoikeutta käyttämättömille ja alkuperäisessä kunnossa oleville tuotteillemme. Asiakas/tilaaja maksaa vaihtotuotteista ja palautuslähetysksistä aiheutuneet toimituskustannukset, paitsi jos kyseessä on tuotevirheen aiheuttama palautus. Vaihtotuotteiden osalta asiakas maksaa uuden tilauksen toimituskulut normaalien toimituskulujemme mukaisesti, paitsi jos kyseessä on virheellisen tai viallisen tuotteen vaihto. Ota aina yhteyttä ensin asiakaspalveluumme ennen tuotteen palautusta, jolloin annamme tarkemmat palautusohjeet ja osoitteen. Tuotevirhetilanteessa lähetys palautetaan ilmoittamaamme palautusosoitteeseen, ja korvaamme toimituskulut Itellan edullisimman toimitustavan mukaisesti. Palautettava tuote on lähetettävä asianmukaisesti pakattuna, esimerkiksi suojaamalla kankaiset tuotteet (muovipussilla) ja pehmustamalla tuotteet tarvittaessa (esim. helposti särkyvät tuotteet). Jos palautuslähetys on pakattu riittämättömin suojauksin/pehmustein ja sisältö on rikkoutunut myyjästä riippumattomista syistä, emme ole velvollisia korvaamaan rikkoutuneita tuotteita. Emme vastaanota postiennakolla toimitettuja palautuksia. 

Tilauksen lopulliset toimituskulut määräytyvät mahdollisten palautettavien tuotteiden jälkeen. Mikäli asiakkaan palauttamien tuotteiden jälkeen tilattavien tuotteiden myyntihinta jää alle alkuperäisten voimassa olevien toimituskulurajojen, on Sadette-Verkkokaupalla oikeus lisätä lopullisen tilauksen mukaan toimitus/postikulut. Jos avattu tai käyttöönotettu tuote palautetaan tai jos palautettavia tuotteita ei toimiteta palautusohjeidemme mukaisesti, ilmoittamaamme osoitteeseen, on verkkokaupallamme oikeus periä palautuksesta aiheutuneet ylimääräiset postitus- ja käsittelykulut toteutuneen mukaan, kuitenkin vähintään 14,95 euroa/lähetys sekä olla palauttamatta kauppahintaa virheellisesti palautettujen tuotteiden osalta.

Lähetyksen noutamatta jättäminen postista, pakettiautomaatista tai muusta toimituspaikasta ei ole riittävä tapa ilmoittaa palautuksesta, kuten ei myöskään palauttaminen ilman erillistä peruutusilmoitusta asiakaspalveluun ja se oikeuttaa lähettäjän perimään palautuksesta aiheutuneet ylimääräiset postitus- ja käsittelykulut toteutuneen mukaan, kuitenkin vähintään 14,95 euroa/lähetys.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

 

Alennuskuponkeja, kaupanpäällisetuja ja poistotuotteiden alennuksia ei voida yhdistää keskenään

Poistotuotteisiin ei voida yhdistää muita alennuksia, kuten alennuskuponkeja tai kaupanpäällis-etuja. Myöskään kampanja-alennuksiin ja alennettuihin tuotteisiin ei voida yhdistää kaupanpäällisetuja. Asiakas voi valita käyttääkö esimerkiksi alennuskupongin vai kaupanpäällisedun. Yhtä tilausta kohden voi käyttää vain yhden alennuskoodin tai kupongin. 

 

Yleistä

Verkkokaupassamme, sekä mainonnassamme esiintyvät tuotekuvat ja mainoskuvat ovat viitteellisiä. Tuotteet tehdään käsityönä ja kuosien kuviot osuvat eri kohtiin tuotteissa leikkauksesta johtuen. Vaikka pyrimmekin esittelemään tuotteet mahdollisimman hyvin kuvissa, niin kuosien värisävyt voivat vaihdella eri näytöillä ja sävyt voivat myös kuvausteknisistä syistä poiketa siitä miltä tuote näyttää luonnossa.

Kaikissa käsityönä tehdyissä valmiissa tuotteissa voi olla noin +/- 1-2cm kokoeroja tuotteen käsityönä tapahtuvasta valmistuksesta johtuen.

Yrityksemme pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tai muokata tilausta.

 

Tuotteemme sisältää kulloinkin voimassa olevan arvolisäveron.

 

Yhteystiedot:

- Sähköpostilla tavoittaa osoitteesta sadette.kauppa @ gmail.com (jätä välilyönnit pois)
- Puhelimella numerosta 0504135416 (Jos olemme varattuja, jätäthän puhelinvastaajaan tai tekstiviestillä yhteydenottopyynnön, kiitos!)

- Voit myös laittaa Whatsapp viestiä numeroon 0504135416.

Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Nouto Postista (Toimitus lähimpään postin toimipisteeseen pakettina.)6.95€
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
Nouto Sadette verkkokaupan varastolta KE klo18-200.00€
Toimitus Kirjeenä (VAIN alle 3cm C4-kirjekuoreen mahtuville tuotteille) HUOM. KIRJEITSE EI TOIMITETA pesuaineita, eikä ihonhoitotuotteita!3.50€
Toimitus Postitse (Pakettina)6.95€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. Yli 59 € tilauksesta maksamme toimituskulut.
Tarjoukset
Sonett Rasvanliuotin
Sonett Rasvanliuotin
1.95€  2.95€
Uutuudet
Ecover WC:n puhdistaja TUPLASETTI
Ecover WC:n puhdistaja TUPLASETTI
9.90€   5.40€
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.