Etusivu Uutuudet Tarjoukset Oma asiakastili Yhteydenotto
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat

Rekisteri- ja Tietosuojaseloste / Sadette

REKISTERI- JA  TIETOSUOJASELOSTE
Viimeisin muutos tehty 24.5.2018.

Tämä on Sadette Tmi:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä:
Sadette
Lintukallionrinne 3 c 49
01620 Vantaa
Y-tunnus: 2183473-3
 
Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö:
Sonja Rantala
Puhelin: 0504135416
Sähköposti: sadette.kauppa@gmail.com
 
Rekisterin nimi:
Sadette Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn ensisijainen tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen (tilausten käsittely, toimitus, asiakaspalvelu ja markkinointi). Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan suostumus. Asiakkaan ja yrityksemme välille syntyy sopimus sekä lakisääteiset velvoitteet, kun asiakas tekee verkkokauppaan tilauksen omilla henkilötiedoillaan.
 
Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat verkkokaupan palveluntarjoajan palvelimella suojattuna salasanoilla ja palomuureilla. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat yrityksen toimitiloissa. Asiakkaan tietoja sisältävät paperit (mm. vanha kirjanpitomateriaali) hävitetään asianmukaisesti.
 
Henkilötietojen käsittely
Asiakkaidemme henkilötietoja käsittelevät yrityksemme henkilökunnan lisäksi maksunvälittäjät (Checkout Finland); kuljetuspalveluyritykset (Posti Group Oyj, Oy Matkahuolto Ab, Shipit Oy Ab), tilitoimiston henkilökunta sekä verkkokauppamme palveluntarjoaja.

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:
- etu- ja sukunimi
- yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
- asiakasnumero ja tilaushistoria
- verkkoyhteyden IP-osoite
- sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen)
- asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä puhelimitse tai sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta sovitut tilaukseen liittyvät asiat)
Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä eikä sähköpostilistalle liittymistä. Tällöin rekisteriin jää vain kyseistä tilausta koskevat tiedot. Tilaustositteet on säilytettävä kirjanpitolaissa asetettujen velvollisuuksien vuoksi.

Rekisteriin erikseen asiakkaan pyynnöstä tallennettavat tiedot annetaan joko tilauksen tekemisen yhteydessä tai rekisteröitymällä verkkokaupassa https://www.sadette.fi/login.php. Rekisteröitymisen yhteydessä voit tilata sähköisen uutiskirjeen. Asiakkaat voivat omalla käyttäjätilillään käydä mm. perumassa sähköisen uutiskirjeen sekä muuttamassa yhteystietojaan. Asiakas voi pyytää uutiskirjetilauksensa peruuttamista myös sähköpostitse.

Sähköisen uutiskirjeen voi halutessaan tilata verkkokaupan etusivulta. Lisäksi uutisiamme voi saada liittymällä facebook sivustomme seuraajaksi: https://www.facebook.com/SadetteKauppa ja ylläpitämäämme ryhmään Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/ekoloydot/

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Rekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille mm. markkinointitarkoituksiin tai ostokäyttäytymisen seuraamiseen tai profilointiin. Luovutamme vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät tiedot kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi eli käyttämillemme kuljetuspalveluyrityksille (Posti Group Oyj, Oy Matkahuolto Ab ja Shipit Oy Ab). Luotolla maksettaessa asiakkaan tiedot välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle, mutta ne eivät tallennu Sadette Verkkokaupan asiakasrekisteriin. Jokaisella yrityksellä on omat tietosuojaselosteensa, joihin suosittelemme asiakkaidemme tutustuvan. Lisäksi asiakkaan suostumuksella voimme välittää tilauksen tiedot tuotteen valmistajalle tai yhteistyökumppanillemme, jolloin asiakkaaseen ollaan yhteydessä etukäteen asiaa koskien ja sovitaan tuotteen toimitus asiakkaan tilausta nopeuttaaksemme (esim. tilausompelutyöt). Jos tilauksen tietoja ei haluta luovuttaa esimerkiksi tilatun tuotteen ompelevalle valmistajalle, siitä voi ilmoittaa jo tilauksen tekemisen yhteydessä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
 
Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat
Nouto Postista (Toimitus lähimpään postin toimipisteeseen pakettina.)6.95€
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
Toimitus Kirjeenä (VAIN alle 3cm C4-kirjekuoreen mahtuville tuotteille) HUOM. KIRJEITSE EI TOIMITETA pesuaineita, eikä ihonhoitotuotteita!3.50€
Toimitus Postitse (Pakettina)6.95€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. Yli 120 € tilauksesta maksamme toimituskulut.
Tarjoukset
Flanelli Yösiteitä 3kpl - YLLÄTYSKUOSIT
Flanelli Yösiteitä 3kpl - YLLÄTYSKUOSIT
20.25€  22.50€
Uutuudet
Onnikas Usko Kuori-Taskun ENNAKKOTILAUS (toim. vk32)
Onnikas Usko Kuori-Taskun ENNAKKOTILAUS (toim. vk32)
15.50€
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.